you are hello to welcome here . i heart you erat erat . tak ingin melupakan mu . sentiasa mengiginkan mu . kamu pun tahu tentang semua tuh . -,-

Monday, 23 May 2011

 hello hello hello hello . 


 :D 

 ENTRY : I LOVE DOMO KUN (!) how about you guys ? hehe . 


 kbai ~



Wednesday, 18 May 2011

hahahahaha (!)

‎1- erm,nk cakap sikit dekat awak.. baca NO 5
2- Mmmm..cmnar na cakap? baca je la NO 8
3- na tahu ekh? ermm , baca NO 9
4- huh, drpd pening baek baca jap NO 15
5- cmna ek na cakap.. NO 17 je k..
...6- kite nk ckp skrang tapi lebeh baek baca NO 16
7- kite akan ckp tp baca dulu NO 2
8- yg kite nk ckp neh simple ja..tp baca dlu NO 4 k?
9- tak payah la b’debar2 cm2..cume baca jap NO 18
10- Blom lg la..baca NO 19 ye..
11- da pnt ke? Baca jap NO 13
12- sbnrnye kite nk ckp kalau...(ah baca no 3 la)
13- tggal sikit ja lg bce NO 20
14- argh,pnt nih..bce NO 1
15- adush,dah pning dh ni.. baca la NO 6
16- laa, masih tak phm lg ka? Baca NO 12
17- ades, nk ckp nih..baca NO 7
18- kite ta tahu klu awk paham..tlg baca NO 10
19. Baca NO 11 dgn tenang ye..nanty awk akan tahu..
20- okex okex,skg kite ckp..bce NO 14, tp slow2 ja k



Monday, 16 May 2011

unTITLE -,-

 MAIGAD (!) NOW baru aku siap taip kerja kursus akaun aku tuh . adedeeehhh . punya lah sakit belakang kuh neh . somebody , help me :/ dari balek jak sch terus menghadap depan laptop && terus menaip neh . makan && minum pun ndak terurus uda ow . aku just taip bahagian lejar pelarasan jak baa . yang lain tuh dah siap juga . TERpaksa taip balik jak tadi tuh bab CIKGU TERCINTA kalian tuh ndak mahu terima kalau lejar yang hangkang biarpun sedikit jak . WOW (!) TERLAMPAU TELITI NEH CIKGU KAMI :D tapi walaupun penat macam mana pun , cikgu parihani you are the best . OH YEAH (!) thumbs up bebeh . BYTHEWAY , selamat hari guru kepada semua guru-2 yang berada di Malaysia mahupun sabahan serta sarawak . && also to my mamy . thank you <3 hehe . muah :* 



thank you so much to all my teacher . may ALLAH bless you :D 
KBAI ~

Friday, 13 May 2011

depressed -,-

 OMG (!) apa yang sudah terjadi oww @__@ dah berapa hari aku cannot sign for blogging man . what the . . . . . urrggghhh (!) sudahlah background tiba-2 change in colour  , naaahhh . apa lah tuh ? aku neh selalu jak depressed especially in this year ow . sangat lah D': ggrrr (!) tiada guna nak cerita pasal tuh semua . all the joyah semuanya sakai man (!) haha . thats the truth you wanted to hear right ? everytime ++ everyday I only can hear the crowded that you all make in that zone . WHY ? HELL YEAH (!) you wanted to make that zone become yours ? lets try it bebeh . oh yeah (!) bebeh ? naahhh , amatlah mengejutkan . for what ? eerrrmmm , [silent mode] aku tak nak masuk campur okay . ehh cop cop cop . enough telling about that . 


 suatu pagi yang indah , mulai inbox-ing akhirnya TERpaksa stop gegara somebody call nak mintak help from him && then he tell me that we continue this intro at  3 o'clock (!) 3 o'clock konon (!) maka sekali tunggu punya tunggu punya akhirnya 6 o'clock juga bhu inbox mulai enter . huhu . tabah saja lah kan ? 


 malas maw sambung cerita kat atas tuh . buat aku geeerrrraaaaammmm jak bhu (!) uurrggghh (!) oh yeah . walaupun beza masa cuma 3 jam . HELLO (!) aku hate waiting man (!) perangai aku BURUK so just let it be jak lah okay . nanti cerita lagi okay . kbai ~


 -----------------to be continue---------------------

Wednesday, 11 May 2011

SPAM mareee ~

 HELLO PEEPS . beep beep beep . kring kring krrooonnggg . DAKBUUSS (!) kau blok aku ? naaahh , ndak kesah lah bebeh . ndak juga aku mati kalau kau blok aku bhu . adeeeehhh . XP nie lagi satu kes neh . SPAM TELAH MENJELMA DI FACEBOOK oww . gilaakkk ehh . cuba kamu baca bhu .


Please do your part in PREVENTING SPAM by VERIFYING YOUR ACCOUNT. Click VERIFY MY ACCOUNT right next to comment below to begin the verification process...
25 minit yang lalu melalui iPhone ·  ·  · ==VERIFY MY ACCOUNT==

aigoo , apa lah tuh kunuk ? tidak di ketahui ramai yaww . dengar-2 VIRUS kunuk ? really ?  OMEGAAAA (!) i already click ow . kamu pun taw juga kan ? aku neh LEMBAB pasal kes-2 "IT" yaawww . hehe . tidaaakkkk baa pulak . bytheway , sekali aku on the line balek kan , naahh . hilang sudah yang SPAM-2 tuh oww . huhu . JAMBBBUUUUU ~ HAHA XD

p/s : my blog still russsaaaaakkkk , hangkang PALUI tul baa . gggrrrrr (!) XD


waa laa wweeehhh (!) pakk kii yoouuu lah (!) haha XD
KBAI ~

mari mari :D

 HELLO RELLO MARSHMELLO . [bunga api] :P

 aku sikit mati digigit oleh itu lipan ow . ggrrrr (!) punya main menjerit kuat bhu aku . huhu . bukan apa bhu , aku bagus-2 duduk diam-2 tinguk tv && tiba-2 pula dia menjelma di belakang kaki kuh tanpa disedari ow . nasib baik aku perasan dia sebelum dia naik di kaki kuh && dia gigit aku . OMEGAAAA (!) mateeekk lah katak ow . kalau tidak R.I.P uda aku . huhu . selamat tinggal dunia . hehe :P aku still maw hidup bhu . kamu neh pulak . DEMI ? ? ? haha :D lawak-3 . kilikkk punya sentence lah tuh ow . tuh semua datangnya dari geng-2 se-BAS sch ngan aku . DEMI , DEMI , && DEMIIIII  ? ? ? ? HAHA . ndak kamu tekanan kah kalau semangat sudah kamu berbicara && tetiba dijawabnya pula "ahh DEMI ? ? ? adoyayy (!) haha . tapi ndak apa lah . yang penting saya ENJOY :D






Tuesday, 10 May 2011

hancur D':

 urrgghhh (!) kencang joh . bytheway selamat malam semuanya . mood for today , -angry- why ? it's all my fault juga ow . saya punya blog bhu . ruussaaaakkkk ehh . apa yang rosak ? naahhh , yang itu bhu . yang list post aku yang bergerak-2 tuh russssaaaaakkk bhu . ggrrrrrr (!) menyebalkan baa (!) understand kah kamu ? kamu taw juga kan , aku neh kurang bijak dalam bidang IT neh , so time bosan KONON-2 nya aku neh maw pegi kasih cantik lah kunuk blog kuh neh . huhay (!) bonggok-2 kuh neh bhu . sekali aku pegi click sana , click situ . OMEEGAAAA (!) hancur bhu terus blog aku . uuuwwwwaaaa (!) need your help . somebody . :"(



naahh , bagus lagi tengok this girl . stay cute . haha . LOL
kbai ~

ShoutMix chat widget