you are hello to welcome here . i heart you erat erat . tak ingin melupakan mu . sentiasa mengiginkan mu . kamu pun tahu tentang semua tuh . -,-

Friday, 13 May 2011

depressed -,-

 OMG (!) apa yang sudah terjadi oww @__@ dah berapa hari aku cannot sign for blogging man . what the . . . . . urrggghhh (!) sudahlah background tiba-2 change in colour  , naaahhh . apa lah tuh ? aku neh selalu jak depressed especially in this year ow . sangat lah D': ggrrr (!) tiada guna nak cerita pasal tuh semua . all the joyah semuanya sakai man (!) haha . thats the truth you wanted to hear right ? everytime ++ everyday I only can hear the crowded that you all make in that zone . WHY ? HELL YEAH (!) you wanted to make that zone become yours ? lets try it bebeh . oh yeah (!) bebeh ? naahhh , amatlah mengejutkan . for what ? eerrrmmm , [silent mode] aku tak nak masuk campur okay . ehh cop cop cop . enough telling about that . 


 suatu pagi yang indah , mulai inbox-ing akhirnya TERpaksa stop gegara somebody call nak mintak help from him && then he tell me that we continue this intro at  3 o'clock (!) 3 o'clock konon (!) maka sekali tunggu punya tunggu punya akhirnya 6 o'clock juga bhu inbox mulai enter . huhu . tabah saja lah kan ? 


 malas maw sambung cerita kat atas tuh . buat aku geeerrrraaaaammmm jak bhu (!) uurrggghh (!) oh yeah . walaupun beza masa cuma 3 jam . HELLO (!) aku hate waiting man (!) perangai aku BURUK so just let it be jak lah okay . nanti cerita lagi okay . kbai ~


 -----------------to be continue---------------------

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget