you are hello to welcome here . i heart you erat erat . tak ingin melupakan mu . sentiasa mengiginkan mu . kamu pun tahu tentang semua tuh . -,-

Monday, 16 May 2011

unTITLE -,-

 MAIGAD (!) NOW baru aku siap taip kerja kursus akaun aku tuh . adedeeehhh . punya lah sakit belakang kuh neh . somebody , help me :/ dari balek jak sch terus menghadap depan laptop && terus menaip neh . makan && minum pun ndak terurus uda ow . aku just taip bahagian lejar pelarasan jak baa . yang lain tuh dah siap juga . TERpaksa taip balik jak tadi tuh bab CIKGU TERCINTA kalian tuh ndak mahu terima kalau lejar yang hangkang biarpun sedikit jak . WOW (!) TERLAMPAU TELITI NEH CIKGU KAMI :D tapi walaupun penat macam mana pun , cikgu parihani you are the best . OH YEAH (!) thumbs up bebeh . BYTHEWAY , selamat hari guru kepada semua guru-2 yang berada di Malaysia mahupun sabahan serta sarawak . && also to my mamy . thank you <3 hehe . muah :* 



thank you so much to all my teacher . may ALLAH bless you :D 
KBAI ~

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget